Skip to content

Syndfull

november 23, 2010

av Brian Freeman

🙂 🙂 🙂

Syndfull, Brian Freeman, 2007

För andra gången på ett år har en vacker tonårsflicka försvunnit mitt i Duluth, Minnesota – utan ett enda spår. Rachel Deese var sjutton år, sexuellt utlevande, vild och oregerlig. Tidningarna hetsar upp stämningen och frammanar bilden av en okänd seriemördare. Men när polisinspektör Jonathan Stride får veta mer om Rachels trassliga förflutna börjar han ana att sanningen bakom hennes försvinnande är mer komplicerad än någon kunnat föreställa sig – och mer ondskefull.

Brian Freeman kommer från Chicago där han arbetat som journalist och kommunikations-strateg. Syndfull nominerades 2006 till det prestigefyllda Edgar Allan Poe Award för bästa debut.

Detta är en bra deckare som överraskar med att fortsätta när jag var övertygad om att vi kommit till slutet av historien (det är nog bara ljudböcker som kan göra det). Trots detta är det något som fattas för att jag verkligen skall ”tycka om” den här boken.Men det är bra underhållning.

Jag kan inte låta bli att jämföra Brian Freemans sexskildringar med Nora Roberts (som jag läst nyligen), Freemans kan förmodligen kallas väldigt manliga…

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: